سازمان جهانی بهداشت درتازه ترین گزارش خود، با اعلام نگرانی در مورد وضعیت شیوع همه گیری کووید ۱۹ در کره شمالی و بدتر شدن اوضاع در این کشور، از نبود اطلاعات و همکاری از سوی مقامات پیونگ یانگ ابراز تاسف کرد.
واکسنها تا زمانی که در قفسهها هستند اثر نمیکنند، بلکه چیزی که جان انسانها را نجات میدهد تزریق آن است واکنون نسل دوم واکسنهای کرونا در حال توسعه است.
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد در صورتی که حدود ۷۰ درصد از جمعیت جهان در برابر ویروس کرونا واکسینه شوند، فاز حاد همه گیری ممکن است تا اواسط سال جاری به پایان رسد.
سومیا سوامیناتان دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر مدرک مستندی وجود ندارد که نشان دهد کودکان و بزرگسالان سالم باید دز تقویتکننده واکسن کرونا را تزریق کنند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: تزریق مکرر دُزهای یادآور واکسن کووید-۱۹، استراتژی باثباتی نیست و برای مصونیت بهتر در برابر بیماری به تولید واکسنهای جدید نیاز است.
دبیرکل سازمان بهداشت جهانی ضمن تاکید بر اینکه اطمینان دارد پاندمی کرونا در سال ۲۰۲۲ پایان خواهد یافت اگر به نابرابری پایان داده شود و واکسن به صورت عادلانه در اختیار همگان قرار گیرد، از تمامی کشورهای جهان خواست همکاری بهتری در زمینه مبارزه با ویروس کرونا داشته باشند.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در به روزرسانی گزارش اپیدمیولوژیک هفتگی بیماری کووید-۱۹ که امروز (چهارشنبه) منتشر شد، خطرات مربوط به سویه اُمیکرون را در حد "بسیار زیاد" طبقهبندی کرده است.
«هانس کلاگ» مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت ضمن درخواست از مردم اروپا برای دریافت دُز تقویتی واکسن، گفت که این تنها روش مهم تدافعی در برابر سویه اومیکرون است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز (شنبه) اعلام کرد گونه «اُمیکرون» کرونا در ۸۹ کشور گزارش شده و تعداد موارد ابتلا در مناطقی که سرایت محلی را ثبت کردهاند، طی ۱.۵ تا ۳ روز دو برابر میشود.